Skip to content

Realisatie

Het realiseren van een project van het begin tot eind vergt expertise en vakmanschap. Gelukkig vind je alles wat je zoekt bij Hollandse Stijl. Sta je bijvoorbeeld nog aan de start van je plannen? In onze eigen ontwerpstudio kunnen wij perfect jouw wensen omzetten in een op maat gemaakt ontwerp.

Maar ook een project met een bestaand ontwerp of plan voeren we met plezier uit. Aan de hand van het ontwerp werken we een voorstel uit, dat past binnen het gegeven budget en afwerkingsniveau. Daarnaast zullen we ook altijd een advies uitbrengen indien de uitvoering duurzamer, fraaier en/of efficiënter kan. Het realiseren van interieurprojecten is namelijk meer dan alleen bouwen; meedenken in de beste oplossingen voor jouw wensen is wat je van ons kan verwachten.

Tijdens de uitvoeringsfase werken we met een vast projectteam, bestaand uit een projectmanager, een werkvoorbereider en een uitvoerder. Onze professionals zetten zich hart in ziel in voor het project waar wij aan werken, waardoor de kwaliteit, budget en planning te allen tijden worden gewaarborgd.

Atlas fiscalisten keuken-w1000

Kennismaken?