Skip to content
Complete ontzorging bij interieurprojecten

Wie wij zijn

Hollandse Stijl specialiseert zich in de realisatie van interieurprojecten. Voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Wij bouwen en verbouwen desgewenst compleet met interieurontwerp.

Disciplines in eigen huis

Hollandse Stijl specialiseert zich al jaren in de realisatie van interieurprojecten. Wij weten dat het realiseren van een project veel verschillende disciplines omvat. Niet alleen de stoffering, schilderwerk, binnenwanden, plafonds en meubilair moeten met uiterste zorg samengesteld worden, ook de installatietechniek is een belangrijk aspect binnen het proces.

Dit is precies waar wij ons onderscheiden; al bijna twintig jaar strekt onze expertise zich uit over alle disciplines. Voor zowel de constructies tot en met de verfijnde afbouw. Onze gespecialiseerde projectmanagers dragen zorg voor de coördinatie en realisatie van het complete project. De architecten in onze ontwerpstudio hebben visie en oog voor detail.

Alle benodigde disciplines vind je bij ons in eigen huis. Dit betekent optimale controle en flexibiliteit. Van advies tot en met realisatie, Hollandse Stijl ontzorgt je van A tot Z.

NielenvandeLaar_06

Kennismaken?